Nieuwe site

2 jaar geleden heb ik de stap genomen om mijn eigen fotostudio op te zetten. Na een aantal jaar bij een grote fotostudio te hebben gewerkt, werd het tijd om op eigen benen te staan. Mijn werk in de fotostudio was super leuk en ik heb daar onwijs veel geleerd.
Nu ben ik inmiddels 2 jaar bezig met Foto Joke en wat ben ik blij met deze stap!
Het eerste jaar was echt opstarten, maar ik was verbaasd hoe snel ik een lekker lopend bedrijf had! De klanten kwamen en waren tevreden. Leuke, lieve en positieve reacties van klanten zorgden er voor dat ik mij helemaal op mijn plek voelde in mijn nieuwe bedrijf.
Trots! Ja dat kan ik wel zeggen. Trots dat ik dit in zo’n korte tijd zo goed heb op kunnen zetten.
Het tweede jaar zou een top jaar worden! Veel bruiloften stonden gepland en de studio liep lekker door. En dan is er ineens Corona…… Alles lag stil. De studio dicht, bruiloften werden allemaal verplaatst. Wat een domper.
Maar ik ben niet stil gaan zitten. Achter de schermen heel veel nieuwe ideeën uitgewerkt en een stabiele basis neer gezet. Nu gaan we het derde jaar van Foto Joke in en dat begon nog even stroef door de opgelegde corona maatregelen. Studio weer dicht. Dit gaf mij mooi de tijd om door te gaan met de basis. Zolang die goed is, komt de rest ook goed. Dus mijn site ook even flink onderhanden genomen! En zie hier het resultaat! Ik ben er blij mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: