Belly Paint

Een aantal week geleden kwam aanstaande moeder bij mij voor een bijzonder verzoek. Ze wilde een bellypaint laten doen op haar zwangere buik en of ik de foto’s wil maken. Natuurlijk wil ik dat!

Tanja Hommes van Beauty en Fun uit Peize zou de bellypaint bij mij in de studio maken. Helaas was ze verhinderd, maar ze had een geweldige vervanger geregeld! Yvonne Zonneberg heeft veel prijzen gewonnen met bodypaint en dat was te zien!
Wat begon met enkele streepjes en vegen, waar ik nog helemaal niets van kon maken, transformeerde het langzaam naar een waar kunstwerk! Een kleine baby giraffe met moeder ontstond op de zwangere buik en het lichaam. Ook de aanstaande vader kreeg nog een kleine rol in het geheel. Zijn hand werd ook nog een nieuwsgierige giraffe die alles even kwam bewonderen.
Ik heb met verbazing en bewondering zitten kijken hoe dit kunstwerk ontstond!
Wat een leuke opdracht was dit weer.
De foto’s zeggen genoeg denk ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: