Anouk en Edwin

Ook Edwin en Anouk moesten door de wel bekende maatregelen het huwelijk een jaar opschuiven. Maar wat was het het wachten waard!
Een prachtige dag hadden ze. Het weer was perfect, de locatie prachtig en een goed gezelschap.
Het moest wel een beetje in afgeslankte vorm en dus minder gasten dan ze eigenlijk wilden. Maar uiteindelijk was het toch een gezellig feestje.

Ik kom smorgens al op tijd bij Anouk haar ouderlijk huis, waar Anouk al ontspannen bij de kapper zit. Haar jurk staat te pronken in de kamer en iedereen is er klaar voor. Na wat foto’s gemaakt te hebben, stap ik snel in de auto richting Edwin.
Hij opent de deur ook nog erg ontspannen. Samen met zijn 3 jongens, maken zij zich klaar voor de grote dag. Als er dan nog wat meer mensen binnen komen, begint de spanning toch wel te komen bij Edwin.
Ik maak wat foto’s van de 4 mannen en ga dan weer snel richting Anouk. Die nog steeds erg ontspannen is. Zij zit inmiddels in de make-up en is klaar om de prachtige jurk aan te trekken.
Als iedereen in de kleren is en alle haren en make-upjes zijn gedaan, komt Edwin, samen met dekinderen, zijn Anouk ophalen in een mooie grote brandweerauto. Met zwaailicht en sirenes komt het rode gevaarte aanrijden. De eerste traantjes worden weg gepinkt, als het stel elkaar voor het eerst ziet. De first look is toch altijd wel een bijzonder moment.

Samen gaan we richting Landgoed de Braak in Eelde waar we de fotoshoot doen. Wat treffen we het met het weer! Aansluitend gaan we naar Landgoed Lemferdinge in Eelde voor de huwelijksplechtigheid. Ook dat is weer een super mooie locatie.
Ze trouwen buiten, in het bos, aan het water. Hoe mooi wil je het hebben!
Een mooie plechtigheid, waar ze allebei volmondig elkaar het Ja-woord gaven.

Een prachtige dag, een mooi stel en een hele hoop gezelligheid.
Ik wens Edwin en Anouk heel veel liefde, geluk en gezondheid samen met de daltons! Bedankt dat ik deel mocht uitmaken van jullie dag!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: