Bruiloften, mijn passie

De mooiste dag voor vele stellen. De trouwdag.
Een dag vol liefde en gezelligheid, de prachtige trouwjurken en mooie pakken, de mooie locaties, de aankleding en natuurlijk de overheerlijke bruidstaarten. Iedereen straalt op zo’n dag. Dat ik daar als fotograaf deel van uit mag maken, maakt mij altijd weer blij. Bruidsfotografie is een echte passie voor mij geworden. Alles vastleggen en een mooie reportage maken van de hele dag. De belangrijke momenten pakken, maar ook de kleine details zien.
Geen enkele bruiloft is het zelfde. Elke dag is weer anders. Van te voren weet ik een beetje wat de planning is, maar verder weet je nooit wat je te wachten staat. Voor mij is dat elke keer weer de uitdaging die dit vak zo mooi maakt.

De first look, de kus, het aansnijden van de taart, zomaar wat voorbeelden die zeker vastgelegt moeten worden. Maar ook de kleine details mogen zeker niet in een trouwalbum ontbreken. Die ene blik tussen het bruidspaar, de emotie bij (schoon)moeders, en alle andere dingen die je als bruidspaar zelf niet mee krijgt. Het is altijd zo leuk om de reacties te zien als het bruidspaar die momenten terug ziet in het album.

Het na bewerken en het maken van een album is ook altijd zo leuk om te doen. Een compleet verslag van de dag in één album en dan de blije gezichten van het bruidspaar bij het zien van het album.

Ja! Bruiloften zijn prachtig om bij te zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: