Daniel en Laura zijn getrouwd!

Afgelopen vrijdag was het de dag van Daniel en Laura! Ze trouwden in het gemeentehuis in Roden en vierden hun dag klein en intiem met familie. Maar wel met een goed gevulde dag. De postwagen in Tolbert is daar wel de perfect locatie voor!
Lekker lunchen, spelletjes doen en savonds een goed vezorgde BBQ.
Voor de foto’s zijn we naar het Museumplein in Grootegast geweest. Wat een leuke locatie! Omdat je in november wel afhankelijk bent van het weer, waren we op zoek gegaan naar een mooie binnen locatie. Ik merk dat dat hier in de buurt niet heel makkelijk te vinden is. In een mooie American diner hebben we de foto’s gemaakt. Super leuk! Ik waande mij even in de Grease film. Ik hou er van! Als trouwfotograaf heb ik toch maar geluk, dat ik deel uit mag maken van al deze gezelligheid!

Nu druk bezig met het uitwerken van de foto’s en een mooi trouwalbum in elkaar zetten. Hier gaan nog wel wat uurtjes inzitten, maar voor nu alvast een klein voorproefje van deze mooie dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: