Nieuw jaar. 2022 here we are!

2021 is ten einde… Ook dit jaar was door de bekende maatregelen weer een lastig jaar. Bruiloften werden ook dit jaar weer verplaatst door teleurgestelde bruidsparen. Maar het was ook een mooi jaar!
Het was dit jaar weer drukker en meer klanten. Enkele bruiloften gingen toch door, en ondanks alles wisten deze bruidsparen er een geweldige dag van te maken.
In de studio heb ik weer vele leuke klanten mogen ontvangen en heel veel leuke shoots mogen doen.
Ik mocht aanwezig zijn bij een bevalling! Wat een eer om dat mee te mogen maken! Heel bijzonder en hoop dat er nog meer zullen volgen.

Wat een variatie aan mensen en verschillende shoots! Heel veel zwangere vrouwen en newbornshoots. Schoolfoto’s, met taart en met verf gekliederd tijdens de cake en Paintsmash shoots. Persoonlijke portretten, leuke gezinnen, gezellige kinderen, een bevalling tot het laatste afscheid…
Mijlpalen werden vastgelegd, liefde gevierd, afscheid genomen en nieuw leven verwelkomd, albumhoes van eerste singel, een complete bodypaint, boudoir shoots, dieren en vriendschappen. Er werd gelachen en gehuild. En ik mocht overal bij aanwezig zijn om dit allemaal voor altijd vastleggen!

🤗Komend jaar staan al weer veel leuke dingen op de planning! Hopelijk gaan alle bruiloften nu wel door en kan de studio lekker door blijven draaien. Ik hou van mijn werk! En ik ben onwijs dankbaar dat ik dit mag doen. ❤️ Iedereen bedankt voor het vertrouwen en ik ga volgend jaar nog meer knallen! Een hele fijne jaarwisseling en een goed, gezond en liefdevol 2022! Denk om elkaar, heb elkaar lief! Hopelijk tot snel.

Liefs Joke 😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: