Trouwseizoen en andere drukte!

Het is al weer even geleden dat ik een blog op mijn site heb geplaatst. Maar oh wat is het lekker druk! Het trouwseizoen is in volle gang en heb er inmiddels een paar bruiloften op zitten. Komende weken gaat dat nog even door.
Heerlijk! Ik hou er zo van. De dag zelf maar ook het na bewerken, albums maken en blije gezichten van de klanten zien als ik de albums aflever.

Naast de bruiloften loopt de studio ook lekker door en moest ik half april al aangeven dat mei echt vol zit! Ook in juni loopt mijn agenda tegen de max en is daar niet veel ruimte meer voor afspraken. Dat is toch te gek!
Advies is dus ook om op tijd te boeken als je een shoot wil!

Naast de bruiloften en studio werk, heb ik nog een cursus ‘geboortefotografie’ afgerond en mocht ik nog weer bij een bevalling aanwezig zijn. Later daar over meer!
Ook ben ik weer bij een paar uitvaarten aanwezig geweest en mocht ik het afscheid weer vastleggen. Dit soort opdrachten zijn toch ook weer heel bijzonder om te doen!
Er komen ook steeds meer scholen die zich aanmelden voor schoolfotografie. Dat is wel een tak van fotografie waar mijn hart ook wel heel erg ligt. Daar is het eigenlijk allemaal mee begonnen.

Alles bij elkaar besef ik mij heel goed dat ik gewoon fantastisch werk heb! De afwisseling en verschillende bijzondere gebeurtenissen waar ik gewoon bij aanwezig mag zijn.

Voor nu stort ik mij weer verder in de bruiloften. Vandaag hoop ik 3 albums te kunnen bestellen en morgen sta ik weer klaar voor weer een mooie trouwdag.

Happy me!

Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: