Eerste gedeelte van het trouwseizoen zit er op!

Wat een drukte afgelopen maanden, maar wat is dit toch een geweldige leuke tijd!
Ik heb weer veel bruiloften gehad, super leuke stellen, veel prachtige jurken en pakken gezien, op de mooiste locaties geweest, heel veel mensen ontmoet, gelachen en soms een traantje weg gepinkt en vooral heel veel foto’s gemaakt!

Gister het laatste trouwalbum voor de vakantie afgemaakt en dan even genieten van een paar week rust. Om na de vakantie nog even te knallen met de laatste bruiloften van dit jaar. De studio gaat ook gewoon door en ook daar is het lekker druk!

2 jaar aan bruiloften ingehaald en veel nieuwe afspraken gemaakt. Trouwen is weer terug van weg geweest! En wat is dat toch fijn. De afspraken voor 2023 en zelfs 2024 stromen binnen. We vieren de liefde! en ik hoop dat dat zo blijft, want er is niets mooier dan alle liefde bij elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: