Over mij

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site!

Ik zal mij even voorstellen.. Mijn naam is Joke Giezen en ik woon samen met ​mijn vriend en 2 kinderen in de kop van het mooie Drenthe.  

Naast mijn gezin heb ik nog een grote passie….. fotografie!

Fotografie is al van jongs af aan iets wat ik geweldig vind. Ontelbaar veel fotorolletjes ontwikkelen en hopen dat er wat leuks bij zit. Gelukkig is dat tegenwoordig wat makkelijker 🙂

Begin 2016 had ik het geluk om van mijn hobby, mijn beroep te maken. Ik mocht aan de slag als fotograaf bij een grote fotostudio in Assen. Ik heb hier 3 jaar gewerkt, een super leuke tijd gehad en enorm veel geleerd. Nu is het tijd om mijn eigen weg in te slaan!

Mijn passie, creativiteit en ervaring voor dit vak wil ik voortzetten. En mensen blij blijven maken met een mooie portretfoto, een bruidspaar volgen om de mooiste dag op een speciale manier vast te leggen, fotofeestjes organiseren en newborn shoots.. noem maar op!
Het is geweldig dat mijn foto’s hangen te pronken in menig woonkamer en fotoalbum. Ook zie ik ze vaak voorbij komen op social media. Dan ben ik oprecht trots!

Ik zie het elke keer weer als een uitdaging om iemand ontspannen, anders en toch volledig zichzelf op de foto te zetten. Mooie pure, kleurrijke, sprankelende en stoere beelden maken is mijn passie.

Voor vragen of opmerkingen kan je altijd contact met mij opnemen.

Ik zal op de site al het nieuws over mijn werk als fotograaf gaan delen. Kom dus gerust nog een keer langs! Volg mij ook op Facebook en Instagram voor alle nieuwste updates en nieuwtjes 🙂

%d bloggers liken dit: