2019 𝓦𝓪𝓽 𝓮𝓮𝓷 𝓳𝓪𝓪𝓻!

Begin dit jaar de spannende stap genomen om een eigen bedrijf op te zetten. Ik had nooit durven dromen dat het zo snel zou gaan. Het is soms buffelen om alle opdrachten uit te werken en op tijd af te leveren, maar wat doe ik dat toch graag!
Sinds een paar maanden heb ik ook nog eens een eigen plekje voor mijn studio!

Ik heb heel veel leuke mensen mogen ontmoeten en veel verschillende opdrachten mogen doen.
Leuke gezinsreportages, mooie zwangere buiken, lieve kleine baby's, feestelijke cakesmashes, gezellige kinderfeestjes en bedrijfsreportages.
Feestelijke en ook droevige momenten mocht ik vastleggen. Zo mocht ik bij het JA-woord aanwezig zijn, maar ook bij het laatste afscheid. Zo bijzonder om te doen.

Ik ben blij en trots dat ik Foto Joke binnen een jaar al zo op de kaart hebben kunnen zetten. Als ik alles van dit jaar terug kijk is het te veel om te delen.

Volgend jaar staan de eerste afspraken al weer in de agenda en zijn er weer veel ideeën die ik wil gaan uitwerken. Ook staan er al weer verschillende bruiloften gepland.
Ik heb er zin in!

Maar nu eerst nog even genieten en terug kijken op een fantastisch jaar!
Fijne jaarwisseling en ik wens iedereen een gelukkig, gezond, liefdevol en fotogeniek 2020!

Veel liefs Joke 

Miranda

30 december 2019

Zo trots op jou ❤️


Mam

30 december 2019

Supertrots ben ik op je, lieverd.


Robert Krijthe

31 december 2019

Geweldig hoe jij je eigen bedrijfje zo op de kaart hebt gezet lieve Joke. Fijne jaarwisseling en heel veel succes en vooral plezier me je opdrachten van het komend jaar. 😘


Reageer op dit bericht