Bruidsfotografie

Jullie mooiste dag, opnieuw beleven, voor altijd.

Jullie gaan trouwen! Wat gaaf! Aller eerst van harte gefeliciteerd. Het grote voorbereiden is begonnen en dat is al super leuk!
Nu willen jullie natuurlijk de grote dag vast laten leggen zodat jullie ook als alles alweer voorbij is nog vaak kunnen na genieten. Wil je pure, kleurrijke en sprankelende foto’s op een mooie ongedwongen manier zonder stijf te poseren? lees dan snel verder.

Een fotograaf op jullie bruiloft is eigenlijk wel net zo belangrijk als de mooie jurk of dat perfecte pak. Dat mooie moment, de kus of juist die ene blik van de bruidegom naar de bruid, die wil je niet missen. Ook de momenten die je zelf als bruidspaar niet mee krijgt op zo’n dag zijn waardevol om later op de foto’s terug te zien. Dit zijn dingen die je niet kan regisseren of even opnieuw kan doen.

Bij Foto Joke ben je hiervoor aan het juiste adres! Professionele foto’s van jullie mooiste dag. 
Mooie foto’s, volledig zoals jullie zelf zijn. Het is jullie dag en jullie moeten je er goed en ontspannen bij voelen. Gemaakt door een gezellige, vlotte fotograaf, met oog voor detail en die weet wat ze doet. Ik streef er naar om het voor jullie ook betaalbaar te houden. Afhankelijk van jullie wensen en de tijd die er gefotografeerd moet worden maak ik een prijs op maat.  Standaard Pakketten zijn er al vanaf €399.-!

Heb ik jullie interesse gewekt? Vraag vrijblijvend mijn brochure aan met alle informatie.

%d bloggers liken dit: